Certificarea produselor pentru UE Certificat de conformitate CE Marcajul CE Teste Directivele UE Standardele europene armonizate RoHS

CENTRUL INTERNATIONAL DE CONSULTANTA SI CERTIFICARE

 
CENTRUL INTERNATIONAL DE CONSULTANTA SI CERTIFICARE
CENTRUL INTERNATIONAL DE CONSULTANTA SI CERTIFICARE
Certificare produse CE
CE Certificat de conformitate (calitate) Declaraţia CE de conformitate
Marca CE, CE Mark
Certificat de Conformitate GOST-R (ГОСТ Р) (Certificat de Calitate)
ROSTECHNADZOR (RTN) PERMITS (formerly known as Gosgortechnadzor or GGTN Permits)
Constatarea sanitar-epidemiologica Rospotrebnadzor
Certificat Anti Incendiu
Scheme de certificare Certificarea produs
Scrisoare de Constatare (Scrisoare de Scutire)
Normele de certificare pe teritoriul Federatiei
Certificatul de conformitate GOST-R
Manual Tehnic
Servicii
Preturi si termeni
CE China Export (CE mark)
DIRECTIVA 2001/95/EC REFERITOARE LA SIGURANTA PRODUSELOR DIRECTIVA GPSD
contacts

CENTRUL INTERNATIONAL DE CONSULTANTA SI CERTIFICARE

   Speram ca informatiile cuprinse in aceste pagini sa va fie utile pentru intelegerea importantei activitatii noastre si va asiguram de intregul nostru sprijin pentru desfasurarea unor relatii economice reciproc avantajoase intre agentii economici din Romania, Federatia Rusa si Uniunea Europeana.
Dupa cum stiti, conditiile de efectuare a schimburilor economice in Comunitatea Europeana si in lume, presupun existenta unor certificate care sa ateste calitatea, provenienta, siguranta si conditiile utilizarii, corespondenta produsului in raport cu regulamentul tehnic si normele sanitar epidemiologice, toate acestea fiind indreptate catre protectia consumatorului si a mediului inconjurator ( pentre Uniunea Europeana insenul CE, pentru F.Rusa insemnele GOST).
Certificarea se face conform legislatiilor in vigoare si se executa de catre organele avizate in acreditarea calitatii pentru diverse produse, marfuri si servicii.
Principiile de baza ale activitatii noastre – certificarea rapida si profesionala a marfurilor si serviciilor, solutionarea completa a problemelor de certificare a calitatii, certificare conform regulamentului tehnic, constatari sanitar-epidemiologice, certificari de conformitate conform normelor ecologice.

 certificare a produselor UE marcajul CE de certificare european de standardizare Uniune vamală Rusia Belarus Kazahstan certificare a produselor UE marcajul CE de certificare european de standardizare Uniune vamală Rusia Belarus Kazahstan

eXTReMe Tracker
CENTRUL INTERNATIONAL DE CONSULTANTA SI CERTIFICARE
Elaborat in web-design.lv